Category
In detail - Υφές Συναρμογή, interior design, αρχιτεκτονική & γραφιστική, Επαγγελματικοί Χώροι, κατασκευή, μελέτη
About This Project

ανακαίνιση γραφείων της εταιρίας Kariera.gr στον Γέρακα

Η ρευστότητα των χώρων σε ένα επίπεδο
Στον όροφο κτιρίου με επαγγελματικούς χώρους αναπτύχθηκε το νέο λειτουργικό διάγραμμα της εταιρίας. Τον διαχωρισμό του ορόφου καθόρισαν τα διαφορετικά τμήματα της εταιρίας . Αποτέλεσαν και τα στοιχεία ρευστότητας που αποτυπώνεται στην κάτοψη του επιπέδου αλλά και στον χώρο. Ενότητες απομόνωσης, συναντήσεων, ομαδικών και ατομικών γραφείων αναπτύσσονται με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των χώρων της εταιρίας. Χώροι στάσης σε δύο σημεία επιτρέπουν την επικοινωνία αλλά και την  συνομιλία μαζί με ένα σνακ. Επιτρέπει την χρήση του όταν τα booth είναι κατειλημμένα.

Τα πάνελ, οι ξύλινες  και γυάλινες κατασκευές απομόνωσαν, ένωσαν και ξεχώρισαν τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, developers, διοίκησης, συναντήσεων και τις συμπληρωματικές ενότητες της εταιρίας.

Μοκέτα ντύνει το δάπεδο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κτιρίου, υφές ξύλου επενδύουν κάθετες επιφάνειες και μηνύματα που επηρεάζουν την σκέψη αποτύπωνονται στα γυάλινα χωρίσματα.

Βιβλιοθήκη και προθήκες αιωρούνται, προβάλλουν τις διακρίσεις της εταιρίας, στον κεντρικό άξονα κίνησης. Οι περσίδες υφής ξύλου τονίζουν συγκεκριμένες ενότητες και αναδεικνύουν την ρευστότητα των χώρων στον όροφο.

πελάτης:

Ιδιώτης

ημερομηνία εφαρμογής:

11/2021- 01/2021

κατηγορία:

Μελέτη & κατασκευή επαγγελματικού χώρου