Category
hotel - airbnb, interior design, αρχιτεκτονική & γραφιστική, κατασκευή, μελέτη, Περίπτερα
About This Project

σχεδιασμός_κατασκευή περιπτέρου της εταιρίας Χρυσή Τομή ΑΕ. στην 100%hotelshow2015

φ=1,6180339887..

Με αφορμή την εξειδικευμένη έκθεση υψηλού design και σύγχρονων τάσεων ανακαίνισης, Hotel Show 100%, που πραγματοποιήθηκε στις  7-9 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας, η Χρυσή Τομή Α.Ε., σχεδίασε το περίπτερο της εταιρείας παρουσιάζοντας τις προτάσεις της για οικονομική ανακαίνιση και διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας.

Με τη μορφή lobby ξενοδοχείου και εξωστρεφή χαρακτήρα, το περίπτερο ανοίγεται στον επισκέπτη. Επιλέγοντας τη διαμόρφωση panel από τρία διαφορετικά υλικά, παρουσιάζονται οι εναλλακτικές δυνατότητες διαμόρφωσης κάθε χώρου ξενοδοχείου: πλακάκι, βαφή λάκας και ξύλο, αποτελούν όλα υλικά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που προσφέρονται για την υλοποίηση κάθε σχεδιαστικής πρόθεσης. Η χρήση panel παρέχει ευελιξία και λειτουργικότητα, μειώνοντας το κόστος της κατασκευής και προσφέροντας παράλληλα πολλές δυνατότητες στο σχεδιασμό του φωτισμού.

Το φως, άμεσο και έμμεσο, δυνατό και απαλό, αναδεικνύει τις φόρμες και τις υφές των υλικών, δημιουργώντας ένα σκηνικό, που ολοκληρώνεται από προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια επίπλωσης και design αντικείμενα.

πελάτης:

Χρυσή Τομή Α.Ε.

ημερομηνία εφαρμογής:

11/2015

κατηγορία:

Μελέτη & κατασκευή επαγγελματικού χώρου