Category
Νέα Έργα
About This Project

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΓΚΑΛΕΡΙ_ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Οι εναλλαγές και η εξέλιξη των καλλιτεχνών αποτέλεσαν τα κριτήρια για τον σχεδιασμό της διαδραστικής γκαλερί. Σε υφιστάμενο κατάστημα στην Αθήνα, με αρκετά περιορισμένες αναλογίες και μέτωπο σε πεζόδρομο επιλέχτηκε να δημιουργηθεί γκαλερί καλλιτεχνών.Διαδραστική γκαλερί. Η τέχνη της παραγωγής, η αναπαράσταση της πραγματικής και της φανταστικής εικόνας μέσω της προσωπικής εργασίας γίνεται με την συνεισφορά των ηλεκτρονικών μέσων.

Είτε στην οριζόντια είτε στην κάθετη διεύθυνση προβάλλουν την επιλεγμένη εικόνα. Μορφές, σχήματα και αντικείμενα προβάλλονται με φόντο τις εικόνες στις προβολές. Ο επισκέπτης μεταφέρεται σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Η καμπυλότητα της οθόνης τον αγκαλιάζει. Το δάπεδο ακολουθεί τον ρυθμό και την κίνηση από τις προβολές. Προθήκες τοποθετούνται επιλεκτικά και αποκαλύπτουν δημιουργίες και έργα τέχνης σε συγκεκριμένα σημεία.

Ασπρόμαυρη. Έγχρωμη απόδοση. Γλυπτική και ζωγραφική αποδίδονται και ανανεώνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Μοναδικά στιγμιότυπα προκύπτουν κάθε λεπτό. Σκίτσα. Προσωπογραφίες. Ακουαρέλλα. Λάδι. Παστέλ προβάλλονται και αλληλοσυμπληρώνονται. Θεματικές. Ανά εποχή. Ανά περιόδους. Συνθέτουν τον εσωτερικό χώρο.

Τα ανοίγματα του κτιρίου όμως δημιουργούν διαφορετικά καρέ. Η διάδραση μεταφέρεται πλέον και στον εξωτερικό χώρο

Η εταιρία Χρυσή Τομή βραβεύτηκε με Bronze Βραβείο για το έργο Διαδραστική γκαλερί ανακαίνιση υφιστάμενου επαγγελματικού χώρου στο Κολωνάκι στην κατηγορά New Experience Space.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Lu5hHsUcB-8&ab_channel=GoldenRatio

πελάτης:

Ιδιώτης

ημερομηνία εφαρμογής

2020

κατηγορία:

Μελέτη  επαγγελματικού χώρου