Category
In detail - Υφές Συναρμογή, Διαμερίσματα, κατασκευή, μελέτη
About This Project

ανακαίνιση διαμερίσματος στο Καβούρι Αττικής

Με ζητούμενο ο χρήστης να νιώσει τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τις πολυκατοικίες της δεκαετίας ΄80, διαμέρισμα 50μ2 ανακαινίστηκε πλήρως στο Καβούρι.Σε ένα επίμηκες σχήμα, και με τις συγκεκριμένες αναλογίες του, αναπτύχθηκαν οι λειτουργίες του διαμερίσματος καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και λουτρό με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες ενός ή περισσοτέρων ατόμων.

 

.Το μπετόν της δεκαετίας του ΄80 αντιπαραβάλλεται με τα σύγχρονα υλικά όπως το ξύλο, το  τζάμι, το βιομηχανικό δάπεδο αλλά και τα υλικά που ντύνουν τα έπιπλα. Μέσα σε μια ενιαία μονάδα εσωκλείονται η κουζίνα ο εξοπλισμός της, και η ντουλάπα του υπνοδωματίου, αφήνοντας σε πλήρη χρήση μόνο τα απαραίτητα.

 

Ο φωτισμός αποτέλεσε καθοριστικό στοιχείο στην ανακαίνιση του διαμερίσματος. Οριοθετεί, σηματοδοτεί τις χρήσεις του διαμερίσματος αλλά και δημιουργεί χαρακτηριστικές αντανακλάσεις στις γυάλινες επιφάνειες. Απορροφητικές επιφάνειες, σε αντιδιαστολή με τα σκληρά υλικά, διαμορφώνουν ένα σύνολο συνύπαρξης υλικών με μοναδική υπόσταση για κάθε ένα ξεχωριστά.

πελάτης:

Ιδιώτης

ημερομηνία εφαρμογής:

12/2017- 04/2018

κατηγορία:

Μελέτη & κατασκευή  διαμερίσματος